top of page

Шевченко у моєму серці


Березень – це не тільки перший місяць весни, а й улюблена пора року фанів творчості Великого Кобзаря, бо саме на початку березня в Україні тривають Шевченківські дні, які припадають на 9 та 10 березня – роковини народження та смерті Тараса Григоровича.

10 березня у рамках відзначення 206 річниці з дня народження світоча українського народу Тараса Григоровича Шевченка, в ДПТНЗ «Привільський професійний ліцей» було проведено усний журнал «Шевченко у моєму серці»

За допомогою відео здобувачі освіти ознайомились з основними подіями життя й творчості Великого Кобзаря, після здійснили відео-подорож до пам’ятників Т. Шевченка – художника – видатного майстра не тільки слова, а й пензля. Далі здобувачі освіти прочитали поезію Тараса Шевченка про знедолене дитинство, гірку долю матері-кріпачки, яка лише у сні могла бачити своїх дітей щасливими, підсумували зустріч вікториною «Знавці творчості Т. Шевченка».

Всі присутні на заходу ще раз переконалися, що саме Тарас Шевченко для кожного українця є символом незламного духу, патріотизму і вселенської любові. Тож кожен з нас повинен бути гідним продовжувачем справи поета, патріотом своєї Великої і Малої Батьківщини!


Недавние посты
Архив
bottom of page