top of page

Учитель року - 2020


Конкурс «Учитель року - 2020» відкрив тисячі нових імен талановитих педагогів. Сьогодні вони зросли професійно, отримали наукові звання, залучені до розбудови Нової української школи. Цьогорічний конкурс проводитиметься у п’яти номінаціях: «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта», «Хімія».

21 листопада 2019 року на базі ДНЗ «Сєвєродонецьке вище професійне училище» Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Луганській області було проведено фінальний етап І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» у номінації «Зарубіжна література» серед викладачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти. За результатами відбіркового етапу у фіналі змагалася викладач ДПТНЗ «Привільський професійний ліцей» Дорохіна Вікторія Валентинівна. Викладачі-конкурсанти провели відкриті уроки, майстер-клас «Моя педагогічна ідея», змагались у вмінні організовувати роботу учнів щодо аналізу та інтерпретації поетичного тексту. За підсумками конкурсу Дорохіна Вікторія посіла почесне ІІ місце.

27листопада 2019 року на базі ДНЗ «Сєвєродонецький професійний ліцей» Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Луганській області було проведено І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» у номінації «Хімія» серед викладачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти. За результатами відбіркового етапу у фіналі змагалася викладач ДПТНЗ «Привільський професійний ліцей» Боровська Ольга Дмитрівна. Викладачі-конкурсанти пройшли три випробування: тести на визначення предметної компетенції та методики викладання, провели практичну роботу яка визначалась за результатами жеребкування та проходження квесту. За підсумками конкурсу Боровська Ольга посіла почесне ІІ місце.

Вітаємо наших переможців, бажаємо подальших успіхів у науковій та професійній діяльності та наступних перемог!


Недавние посты
Архив
bottom of page