top of page

ВИПУСК 2019


Сьогодні 27.06.19 у стінах ППЛ зібралося дуже багато людей: учні ліцею, майстри, викладачі, батьки та гості на свято випускного, це проводжали у великий шлях життя, групи: 3АС "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Електрогазозварник ручного зварювання", 3С "Електрогазозварник", 3Ш "Штукатур. Лицювальник - плиточник. Маляр", 3К "Касир (в банку). Офісний службовець (бухгалтерія)", 3АО "Оператор дістанційного пульта керування у хімічному виробництві. Слюсар контрольних вимірювальних приладів і автоматики.

Для вчорашніх учнів лунали привітання від директора ліцею Жукова О.І., заступника директора міського центру зайнятості населення Ануфрієвой О.В., батьків, майстрів та викладачів ліцею.

На обличах вже колишніх ліцеїстів були і радість, і смуток, адже більше ніколи вони не повернуться до своїх майстерень в якості учнів. Випускний - надзвичайне свято: радісне, веселе, але водночас сумне. Директор ліцею урочисто вручив грамоти та подяки учням, та їх батькам.

Юність, справді найкраща пора життя людини. Не забувайте ці щасливі роки і нехай спогади про них завжди зігрівають вам душу і серце.

Хай щастить Вам дорогі випускники!


Недавние посты
Архив
bottom of page